Wat?!

Voor het vierde jaar op rij organiseren Thijs en Denise samen met heel veel vrijwilligers het Pannenfeest. Al twintig jaar bezoeken we allerlei grote en kleine festivals en wij gebruiken onze eigen mooiste en leukste festivalbelevingen om van het Pannenfeest een volstrekt unieke festivalparel te maken.
Met vier kernwoorden in gedachten zijn we keihard bezig om er 1, 2 en 3 september wat geweldigs van te maken!

Hier staat het Pannenfeest voor:

Biologisch

Dat is toch logisch?! Waarom zou je dingen eten en drinken die worden gemaakt met chemische bestrijdingsmiddelen, onnodig veel medicijnen en weinig respect voor natuur en dier?
Tot op het pannenfeest, dat is toch logisch!

Duurzaam

Er waait een heerlijk duurzaam zomerbriesje over het pannenfeestterrein!
Dat proef, voel en zie je overal. Alles op ’t Pannenfeest wordt gebouwd met afvalhout, restmaterialen en tweedehands spullen.
We gebruiken hergebruikbekers voor onze heerlijke drankjes en aardewerk servies voor het ontbijt, middag- en avondeten. Aan ons gezellige afwaseiland maken we alles samen schoon.
Er zijn mooie schone composttoiletten en het terrein wordt prachtig plasticvrij versierd.
Zo is er nog veel meer, kom het beleven!
 

Geldvrij

 
Of je hebt er te veel van,of te weinig maar gelukkig maakt ’t niet. Daarom zegt het Pannenfeest: weg er mee! Zodra je het festivalterrein opkomt, heeft geld geen waarde meer.  Je hoeft geen pot met je vrienden maken, geen munten te halen en je niet bezwaard te voelen om ’n drankje te geven of krijgen.
Op het Pannenfeest is eten, drinken, deelname aan workshops enz. vrij verkrijgbaar voor iedereen dus laat je portemonnee thuis. Tot op ’t Pannenfeest!
 

Bewust

 
Kijk om je heen, verbreed je blik, sta open en ontdek dat t ook anders kan.
Proef en beleef het nieuwe, het andere… Het Pannenfeest!
Wil je er ook bij zijn? Kijk dan op http://www.pannenfeest.com/feest-mee/