Manifestaties 2017

Severe Skateboarding

Altijd al jaloers naar de skate skills van die leuke buurjongen gekeken? Nooit genoeg lef gehad om jezelf op een plank met wielen van een helling af te gooien? Leer het dit jaar op Pannenfeest! Onze vriendjes van Severe Skateboarding Events komen met alle benodigdheden inclusief een halfpipe om je dit stap voor stap te leren!
Uiteraard showen ze zelf ook hun moves.

http://severeskateboardingevents.nl/

Bugalicious

Duurzame eiwitbronnen…. een onderwerp waar we op Pannenfeest extra aandacht voor hebben! Kom proeven… insecten en zeewier klaar gemaakt en verwerkt in heerlijke hapjes. Duurzaam en voedzaam, het eten van de toekomst! Dr. Patricia Stevens, gepromoveerd Moleculair Bioloog en Voedingsdeskundige, verteld daar alles over op Pannenfeest.

http://www.bugalicious.nl

bugalicious 2017

Wah joe heit mok ak ha

(wat jij hebt wil ik ook hebben)

Ben jij in alle haast om zo snel mogelijk op Pannenfeest te komen je trui, jas of bikini vergeten? Geen probleem in de “Wah joe heit mok ak ha” tent is altijd wel wat te vinden.

Spaar je ongebruikte kleding en accessoires op en neem ze mee naar Pannenfeest. Vernieuw je kleding kast en maak daarbij gelijk een ander blij. Geld vrij samen delen!

Uiteraard gaat alles wat over blijft naar Goed voor Goed.

Wah joe heit mok ak haBoekHoek

De uitgelezen plek om je boeken en tijdschriften door te geven aan een andere worm. Lees, ruil en neem mee wat je interessant lijkt en ruim daarbij gelijk je boekenkast op.Cornerstone-bookshop

Wil je er ook bij zijn? Kijk dan op http://www.pannenfeest.com/feest-mee/